Marcel Antoons

Marcel Antoons, Interim Finance Professional:
“Voor de de training had ik in mijn communicatie vooral oog voor WAT ik over wilde brengen bij de ander. Regelmatig leverde dit niet het gewenste resultaat op  met als gevolg de nodige frustraties en teleurstellingen.

Nu heb ik in de training gezien en ervaren hoe ik met de aangereikte praktische tools veel meer bewust en actief bezig ben met WIE ik communiceer en HOE ik dat dan het beste kan doen bij deze persoon of personen in plaats van me teveel focussen op het WAT.  Ik zie onmiddellijk het effect van mijn communicatie, en ik kan dit nu ook ook sturen, het kost me minder moeite, doe het met meer plezier en met betere resultaten, zowel zakelijk als privé.

Ik kan zeggen dat zeggen dat naar aanleiding van deze training ik inmiddels vier ambassadeurs voor mijn business heb gevonden en ik ook een nieuwe opdracht heb binnengehaald, puur door wat ik uit de training geleerd en gedaan heb direct toe te passen in mijn gesprekken, emails en offertes.

Ik kan de training iedereen van harte aanbevelen. De training is erg leerzaam, geeft inzicht en is uitermate praktisch , soms confronterend maar ook zeker met de nodige humor.”