Judith Stapel

Judith Stapel, Oprichter Ilovethisconcept.com, Business Development Manager – Europe bij S-DNA:
“Voor mij was het belangrijk dat de Let’s Talk Business training een heldere structuur en een eenduidig doel had. Een training voor professionals die hun samenwerkingen winstgevender willen maken.

Voor mij zit deze winstgevendheid in het vormen van langdurige waardevolle werkrelaties, passend bij de cultuur van mijn bedrijf dat resulteert in cashflow vergroting voor mij en mijn businesspartners. 

Dit doel heb ik ruimschoots bereikt. In de oprichting van mijn bedrijf en mijn rol bij S-DNA creëer ik gemakkelijk helderheid en hiermee samenwerking. Het uitspreken van verwachtingen in een passende communicatiestijl – en het hierin kunnen switchen – is een verademing, hier zouden meer mensen veel voordeel mee kunnen behalen.

Het sluiten van een deal op basis van helderheid in en transparantie van wederzijdse verwachtingen geeft niet alleen mij rust en ruimte om te bewegen en verder te groeien, mijn partners ook. 

Een aanrader wanneer je als spin in het web fungeert, te maken hebt met meerdere stakeholders en wil samenwerken met verschillende type communicatiestijlen in jouw team.”